Birighitti en Goodwin in voorselectie van Australië

19 september 2017, 09:21

Eredivisie-spelers Mark Birighitti (NAC Breda) en Craig Goodwin (Sparta) zitten in de voorselectie van Australië voor de cruciale play-offs tegen Syrië in de WK-kwalificatie. Bondscoach Ange Postecoglou moet de groep nog terugbrengen van 30 naar 23 spelers.

Birighitti (foto) verruilde afgelopen zomer Swansea City voor NAC, waar doelman eerste keus is. Hij zat een klein jaar geleden voor de laatste keer bij de definitieve selectie van Australië. De 26-jarige sluitpost kwam tot dusver één keer in actie voor de nationale ploeg. Mitchell Langerak (Levante), Mathew Ryan (Brighton & Albion Hove) en Daniel Vukovic (Racing Genk) zijn andere keepers in de voorselectie.

Ook Goodwin zat een jaar geleden voor de laatste keer bij de selectie van de Socceroos. De aanvaller van Sparta speelde in het verleden drie interlands waarin hij niet tot scoren kwam. Mogelijk maakt de Spartaan zijn opwachting in het tweeluik met Syrië. De winnaar van deze play-off speelt vervolgens tegen een land uit de Noord- en Midden-Amerikaanse regio om een WK-ticket.

Australië speelt op donderdag 5 oktober in Maleisië tegen Syrië, de return is op dinsdag 10 oktober.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen