Vreven: "Zorgen dat we met goed gevoel naar De Kuip kunnen"

19 september 2017, 22:01

NAC Breda won zaterdag voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie. In eigen huis werd er met 2-1 gewonnen van FC Groningen. De ploeg moet nu dat goede gevoel zien vast te houden in de KNVB Beker door te winnen van Achilles '29, weet ook Stijn Vreven.

"Wij hebben nu de kans om twee wedstrijden achter elkaar te winnen. Daar moeten we voor gaan zodat we zaterdag met een goed gevoel naar De Kuip kunnen", vertelt de trainer van NAC tegenover het clubmedium. "'Onderschatting is onze grootste valkuil, maar dat geldt voor alle profclubs. Ik heb mijn spelers verteld dat er in elk bekertoernooi ter wereld verrassingen zijn in de beker. We moeten ervoor zorgen dat wij daar niet bij moeten gaan horen."

"We hebben Achilles net zo geanalyseerd als Feyenoord", vervolgt Vreven. We weten precies hoe ze spelen, hoe ze druk zetten en wie hun beste spelers zijn. Plus dat we weten waar hun sterke en zwakke punten liggen. Zoals altijd heeft iedere speler van ons een videoanalyse gekregen, dus wat dat betreft kan Achilles ons niet verrassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen