Klopp 'ziek' van Liverpool-tegengoals, Özil traint weer

20 september 2017, 14:44

Liverpool heeft de wind momenteel niet in de zeilen. In de Premier League werd er achtereenvolgens verloren van Manchester City (5-0) en gelijkgespeeld tegen Burnley (1-1). Dinsdagavond kwam daar uitschakeling in de League Cup bij. Tegen Leicester City ging de ploeg van Jürgen Klopp met 2-0 ten onder. De Duitse coach baalt van de manier waarop zijn team de tegengoals incasseerde.

Over het veldspel was Klopp daarentegen niet ontevreden. "We speelden goed voetbal en hadden het duel vroeg moeten beslissen", blikt de coach terug bij Sky Sports. "We kregen grote kansen, maar dit is voetbal. We waren niet zakelijk genoeg en hadden Leicester niet moeten laten scoren. Het ging te gemakkelijk. De manier waarop wij goals weggeven, maakt me ziek. Bij de eerste tegengoal gaven we niet druk met de hele ploeg. Dat kun je één keer of 1000 keer zeggen, maar het ging toch weer fout", baalt Klopp.

Özil weer op trainingsveld

Bij Arsenal is er goed nieuws te melden over Mesut Özil, aangezien de Duitser woensdag weer op het trainingsveld is verschenen. De aanvallende middenvelder ontbrak afgelopen zondag tegen Chelsea met een kniekwetsuur en ontbreekt dinsdag eveneens in de wedstrijdselectie voor de League Cup-wedstrijd tegen Doncaster Rovers. De verwachting is desondanks dat hij spoedig zijn rentree kan maken voor Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen