Feyenoord boekt moeizame bekerzege op ADO Den Haag

20 september 2017, 22:45   Bijgewerkt: 20 september 2017, 22:50

Feyenoord heeft de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt. De Rotterdammers wisten woensdag pas laat het verschil te maken tegen ADO Den Haag. Steven Berghuis toonde zich een kwartier voor tijd de scherpste Feyenoorder met een fraaie openingstreffer, Michiel Kramer zorgde vlak voor tijd vanaf de stip voor de beslissing: 2-0.

Beide spelers konden, net als de negen andere Feyenoorders, grote delen van de wedstrijd weinig indruk maken. Larsson liet helemaal niets van zijn klasse zien, Amrabat was ijverig, maar ongelukkig. Beide spelers waren wel verantwoordelijk voor een voorzet, waaruit spits Michiel Kramer twee keer niet wist te scoren.

Het was een hard gelag voor ADO dat zelf na een uur spelen op voorsprong had moeten komen via Johnsen. De onorthodox ogende spits hoefde een voorzet van Edouard Duplan alleen maar te toucheren, maar ging half achterstevoren naar de bal. Brad Jones hoefde daardoor niet eens in te grijpen. De bezoekers kregen zo geen beloning voor het gedurfde spel in De Kuip, met veel druk op de achterhoede van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen