Benzema wil bij Real met pensioen, Kroos geblesseerd

22 september 2017, 13:28

Karim Benzema heeft deze week zijn contract bij Real Madrid met twee jaar, tot de zomer van 2021, verlengd. De Franse spits speelt sinds 2009 al in de Spaanse hoofdstad en hoopt daar zijn carrière zelfs te kunnen afsluiten. "Ik hoop dat dit mijn laatste club zal zijn, omdat geen enkele club op kan tegen Real Madrid."

Een slordige 35 miljoen euro betaalde Real Madrid in de zomer van 2009 voor Benzema, die overkwam van Olympique Lyon. Wat kreeg De Koninklijke daarvoor terug van de Fransman? 182 doelpunten in 371 officiële wedstrijden. "Ik ben blij dat ik hier nog langer kan spelen", zegt Benzema bij het officiële persmoment rond zijn nieuwe contract. Ik ben zeer trots op wat ik hier al bereikt ben, maar wil nog veel prijzen pakken met Real Madrid. Hier is altijd kritiek, maar dat is normaal vanwege de verwachtingen rond deze club", aldus Benzema, die wat betreft doelpunten wel altijd in de schaduw van Cristiano Ronaldo staat. "Mijn baan gaat verder dan het maken van goals, ik verricht veel werk voor het team."

Kroos

Real Madrid speelt komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Deportivo Alavés en hoopt zich dan te herpakken van de verrassende en teleurstellende 0-1 nederlaag tegen Real Betis. Toni Kroos is er niet bij tegen Alavés, wegens een blessure.

Real Madrid viert de contractverlenging van Benzema overigens met deze video op YouTube:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen