Heracles nog zonder Kuwas tegen het puntloze Roda

22 september 2017, 20:56

John Stegeman, de trainer van Heracles Almelo, kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen het puntloze Roda JC Kerkrade (aftrap 19.45 uur) niet beschikken over drie spelers. Bart van Hintum (enkel), Sebastian Jakubiak (voet) en Brandley Kuwas (knie) ontbreken bij de club uit Almelo.

Stegeman: "Slimmer worden en 'guts' tonen"

Heracles pakte in de eerste vijf duels vijf punten. "Ons team is van goede wil, maar wij moeten slimmer worden en 'guts' tonen. We moeten stap voor stap beter worden en we moeten ook meer naar voren gaan verdedigen", stelt Stegeman. "Er moet eensgezindheid in komen wat dat betreft. Het gaat met vallen en opstaan en daar helpen we de spelers bij. We hebben respect voor iedere tegenstander, maar het gaat er vooral om hoe we het zelf doen. Wij moeten onze taken goed uitvoeren, dan hebben we de meeste kans om wedstrijden te winnen."

Molenaar: "Geleerd van vorige week"

"Heracles is wisselvallig", analyseert Molenaar de tegenstander. "Als het bij elke ploeg crescendo zou gaan, stonden we allemaal bovenaan. Zij hebben kwaliteiten en met Kuwas (die dus ontbreekt, red.) ook creativiteit, maar verdedigend laten ze steken vallen." Alleen de geblesseerde Ognjen Gnjatic is afwezig bij Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen