Fout El Ghazi leidt ruime zege AS Monaco bij Lille in

22 september 2017, 23:09   Bijgewerkt: 23 september 2017, 01:18

AS Monaco heeft vrijdag zonder problemen de uitwedstrijd tegen Lille gewonnen. De formatie uit het prinsdom zegevierde met 0-4 in het Stade Pierre-Mauroy. Een fout van Anwar El Ghazi leidde het resultaat in.

El Ghazi, afgelopen winter door Lille overgenomen van Ajax, liet de bal in de 24ste minuut van zijn voet springen. Het leder belandde daardoor in de voeten van Stevan Jovetic, die er uit de draai 0-1 van maakte. Rachid Ghezzal scoorde zes minuten later de 0-2. Na de pauze werd het door twee goals, waarvan de laatste een strafschop was, van Radamel Falcao 0-4. De Colombiaan heeft dit Ligue 1-seizoen in zeven duels al elf keer gescoord.

Door de winst komt Monaco op achttien punten. Dat zijn er evenveel als koploper Paris Saint-Germain er heeft, maar de concurrent uit Parijs heeft nog een duel tegoed. Paris SG gaat zaterdag op bezoek bij Montpellier.

OGC Nice knokte zich eerder op de dag voor eigen publiek tegen Angers SCO van een 0-2 achterstand terug tot een 2-2 gelijkspel. Door treffers van Mateo Pavlovic en Karl Toko Ekambi leidde Angers binnen 34 minuten met 0-2. Mario Balotelli (penalty) en Ismaël Traoré (eigen goal) herstelden het evenwicht. Wesley Sneijder bleef op de bank bij Nice. De Nederlandse spelmaker ontbrak de laatste duels vanwege een enkelblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen