Tottenham geeft ruime marge bijna weg bij West Ham

23 september 2017, 15:27   Bijgewerkt: 23 september 2017, 16:46

Na een uur spelen zat Tottenham Hotspur in een zetel bij West Ham United, maar de nummer twee vorig seizoen gaf een een ruime marge nog bijna weg in het London Stadium. Na een 0-3 voorsprong eindigde het uiteindelijk in 2-3, terwijl The Spurs ook nog een rode kaart kregen.

Na het 0-0 gelijkspel van vorige week tegen Swansea City moest Tottenham zich zien te revancheren bij West Ham. Die ploeg draait vooralsnog ondermaats en bungelt met vier punten uit zes duels in de kelder van de Premier League. In de eerste fase van het duel van zaterdag ging het nog gelijk op, maar in de slotfase van de eerste helft sloeg Tottenham genadeloos toe. Harry Kane scoorde in een tijdsbestek van vier minuten twee keer en voerde zijn seizoenstotaal op tot vier goals. The Spurs waren zodoende uiterst efficiënt, aangezien het in het eerste bedrijf slechts drie doelpoging afvuurde.

Toen Christian Eriksen er met een schuiver in de hoek na zestig minuten 0-3 van maakte, leek het duel wel gespeeld. Dat dachten de spelers van Tottenham Hotspur ook en daardoor ging het nog bijna mis voor de ploeg van Mauricio Pochettino. Javier Hernández kopte snel na de goal van Eriksen de 1-3 binnen en toen Tottenham-back Serge Aurier vervolgens zijn tweede gele kaart kreeg, begon West Ham er weer in te geloven. Cheikhou Kouyate bracht de spanning met een trefzekere kopbal drie minuten voor tijd helemaal terug, maar verder kwam de ploeg niet meer. In de lange blessuretijd werd het nog wel onvriendelijk, aanzien er vijf gele kaarten uitgedeeld werden.

Bij Tottenham deed Davinson Sánchez negentig minuten mee.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen