Juventus heeft geen kind aan Torino in stadsderby

24 september 2017, 00:01

Net zoals SSC Napoli heeft ook Juventus na zes wedstrijden nog altijd de honderd procent score van achttien punten te pakken in de Serie A. Tegen stadsgenoot Torino won de regerend kampioen van Italië zonder al teveel problemen met 4-0.

De derby van Turijn viel al vroeg in een plooi. Na goed druk zetten op de achterhoede van Torino, ging Paulo Dybala er uiteindelijk met de bal vandoor om de openingstreffer binnen te schieten. Nog binnen het halfuur kreeg Daniele Baselli zijn tweede gele kaart van de avond en dus werd de rode loper uitgelegd. 

Het was wachten op de 2-0 en die kwam van de voet van Miralem Pjanic, die vanaf een meter of achttien fraai binnenschoot. Vervolgens kopte Alex Sandro artistiek een hoekschop bij de eerste paal binnen. De score had nog veel hoger kunnen uitvallen, maar de paal en Salvatore Sirigu voorkwamen erger.

Met name Mario Mandzukic had mogelijkheden op een treffer, maar het bleek niet de avond van de Kroaat. Ook Douglas Costa kreeg nog een enorme kans, maar Sirigu voorkwam dat. Toch moest de goalie in de negentigste minuut nog een keer capituleren. Dybala - uiteraard hij - zorgde voor alweer zijn tiende doelpunt van het Serie A-seizoen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen