Pastoor na nederlaag: "We hebben maximaal gespeeld"

24 september 2017, 09:00

Na de uitschakeling in de KNVB Beker tegen RKC Waalwijk, lukt het Sparta Rotterdam ook zaterdagavond niet om te winnen. Op bezoek bij ADO Den Haag verloor de ploeg van Alex Pastoor met 1-0. Desondanks was de trainer wel tevreden over het spel.

Pastoor zag Sparta in Den Haag goed voor de dag komen. "Zo wilden we spelen. Iedereen deed wat van hem verwacht werd. Er is gevochten voor elke meter. Het resultaat is natuurlijk teleurstellend, maar dit is wel waar Sparta mee verder kan", zegt de trainer na afloop in gesprek met FOX Sports. "We hebben maximaal gespeeld als het om positiespel gaat. Ook verdedigend hebben we het goed gedaan."

Het tegendoelpunt viel uit een snelle omschakeling van ADO na een kans voor Sparta en dat was dan ook het enige verbeterpuntje dat Pastoor zag. "Wat vooral beter moet is de restverdediging. Op het moment dat een kans er niet in gaat dan moet je organisatie voor elkaar zijn. Dat hebben we in bepaalde situaties nagelaten", zegt Pastoor, die verwacht dat het goed gaat komen met Sparta. "Als je je het schompes werkt, valt het vanzelf een keer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen