Locadia: "We hadden zelfs nog vaker kunnen scoren"

24 september 2017, 15:05

Jürgen Locadia was met vier doelpunten de belangrijkste man aan de kant van PSV, dat zondag een 1-7 zege boekte op FC Utrecht. De spits was blij met zijn goede prestaties, maar bleef na afloop ook kritisch op zijn eigen kunnen.

Ondanks de monsterzege van PSV denkt Locadia dat de score in De Galgenwaard nog hoger op had kunnen lopen. "Wat ik me nog meer kan wensen? Meer goals", klonk het na afloop duidelijk tegenover FOX Sports.  "Dat is ook iets waar de trainer bij mij op hamert. Normaal heb ik wel eens dat wanneer ik één keer scoor, de honger naar meer weg is. Vandaag was dat wel anders. Het is ook iets waar ik het met Ruud van Nistelrooy op de training over heb."

Locadia krijgt van buitenaf nog wel eens de kritiek weinig te scoren voor een spits van PSV. "Ik ben blij dat het vandaag zo goed ging. Ik weet wat ik kan en ik weet dat ik ook in veel meer wedstrijden moet laten zien wat ik kan", blijft de aanvaller zelfkritisch. "Dit is een belangrijke overwinning voor ons en 1-7 is een prachtige uitslag. Maar het seizoen is nog lang en we moeten  zo doorgaan. Ik ben blij dat ik dit seizoen de kans krijg om me te bewijzen als spits", besloot hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen