Jong Ajax pakt punt bij rentree Sinkgraven, remise NEC

25 september 2017, 22:01   Bijgewerkt: 26 september 2017, 08:42

Jong Ajax blijft koploper in de Jupiler League nadat de ploeg in de slotfase een punt wist te pakken tegen Telstar. Op Sportpark De Toekomst werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Telstar. De Amsterdammers stonden lange tijd op achterstand, maar in de slotfase tekende Teun Bijleveld nog voor de gelijkmaker.

Jong Ajax kwam na iets minder dan een half uur spelen op achterstand. Toine van Huizen zette de bezoekers op voorsprong. De Amsterdammers kregen enkele goede kansen op de gelijkmaker, maar in de afronding wilde het maar niet lukken. De gelijkmaker kwam er in de slotfase alsnog. Bijleveld zorgde ervoor dat Jong Ajax niet met lege handen achterbleef.

Bij Jong Ajax speelde overigens Daley Sinkgraven mee. De verdediger maakte na een half jaar blessureleed zijn rentree bij de beloften en speelde een uur mee. Jong Ajax blijft door de remise bovenaan staan in de Jupiler Leage met veertien punten, een punt meer dan de nummer twee Fortuna Sittard. Telstar is de nummer tien.

Jong PSV-NEC

NEC leek lange tijd drie punten te gaan pakken, maar moest op bezoek bij Jong PSV toch genoegen nemen met 3-3. De Eindhovenaren namen al na twee minuten de voorsprong toen Albert Gudmundsson een strafschop benutte. Dankzij Guus Joppen, Ted van de Pavert en Wojciech Golla liep NEC echter binnen een uur uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong.

In de slotfase ging het alsnog fout voor de Nijmegenaren. Sam Lammers maakte de aansluitingstreffer en enkele minuten later zorgde het talent er ook voor dat PSV nog een punt overhield aan de ontmoeting. NEC staat na zes speelronden op plaats zeven terwijl Jong PSV met evenveel punten de nummer acht is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen