Politie waarschuwt fans Feyenoord: legitimeren verplicht

26 september 2017, 08:41

De politie van Napels waarschuwt de fans van Feyenoord om dinsdagavond niet richting het stadion van Napoli te gaan. Eerder werd besloten dat supporters van de Rotterdammers de wedstrijd niet mogen bijwonen vanwege het risico op een confrontatie met de harde kern van Napoli.

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat er strenge controles uitgevoerd zullen worden bij het Stadio San Paolo. Elke bezoeker zal om een identiteitskaart worden gevraagd. Supporters met een Nederlandse achtergrond die in het bezit zijn van een wedstrijdkaart krijgen geen toegang tot het stadion. Daarbij lopen deze fans ook nog het risico op aanhouding en een boete te moeten betalen.

De Rotterdamse club is niet geheel tevreden met de gang van zaken. "Feyenoord wil nogmaals bedrukken dat de club het in hoge mate betreurt dat de zo belangrijke twaalfde man morgenavond niet in het stadion aanwezig kan zijn. Tijdens een overleg dat maandagavond plaats vond met SSC Napoli, de politie en de UEFA heeft Feyenoord haar ongenoegen over de gang van zaken nogmaals kenbaar gemaakt", zo valt er te lezen op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen