Boete voor Spurs en West Ham, Hemed drie duels geschorst

27 september 2017, 18:29

Tottenham Hotspur en West Ham United zijn beide door de FA gestraft. Tijdens de Londense derby ging het in de slotfase mis en moest scheidsrechter Michael Oliver liefst vijf gele kaarten uitdelen. Dat vindt de Engelse voetbalbond ontoelaatbaar. 

"Er is door ons vastgesteld, dat in de blessuretijd van de tweede helft, beide clubs er niet in slaagden om hun spelers op een nette manier te gedragen", zo schrijft de FA. Het maakt overigens niet bekend welk bedrag de twee clubs moeten ophoesten.

Hemed geschorst na trappende beweging

Nederlanders Davy Pröpper, Tim Krul en Soufyan Ahannach zullen de komende drie wedstrijden niet geflankeerd worden door Tomer Hemed. De Brighton & Hove Albion-aanvaller is door de FA geschorst voor de duels tegen Arsenal, Everton en West Ham United. 

In de slotfase van de wedstrijd tegen Newcastle United trapte Hemed richting een tegenstander. Het incident ontging de scheidsrechter van dienst, maar de tuchtcommissie besloot alsnog een onderzoek te starten. Hierop kreeg Hemed een straf van drie wedstrijden. De Israëliër tekende nog wel protest aan, maar dat werd afgewezen door de FA. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen