Salzburg verslaat Marseille, sprookje Östersunds duurt voort

28 september 2017, 21:06

RedBull Salzburg heeft in eigen huis een prima prestatie geleverd door een flets ogend Olympique Marseille met 1-0 naar huis te sturen. Ook het Zweedse Östersunds won in eigen huis, Hertha BSC werd door de Europese debutant verrassend verslagen met 1-0. 

Groep I

RedBull Salzburg - Olympique Marseille 1-0

De eerste helft sprong vooral in het oog door een klungelige situatie rondom het doel van Marseille. Doelman Yohann Pelé verspeelde klungelig de bal, maar Moanes Dabour schoof het speeltuig vervolgens te zacht richting het lege doel. Ondanks deze misser, zou Dabbur wel de held van Salzburg worden. Een kwartier voor tijd benutte hij een stuk lastigere kans wel. 

Konyaspor - Vitoria de Guimaraes 2-1

Konyaspor was veel beter en raakte al vroeg het aluminium tegen de slap ogende Portugezen. Uiteindelijk zette Musa Araz de Turken op voorsprong door tussen drie vijandelijke spelers zo attent te zijn om binnen te tikken. Het was typerend voor Guimaraes, dat ook stond toe te kijken toen Deni Milosevic heerlijk de 2-0 binnenkopte. Na rust was Guimaraes een stuk sterker, maar verder dan een goal van Paolo Hurtado kwam het niet.

Groep J

Athletic Bilbao - Zorya Luhansk 0-1

Bilbao begon heel sterk aan de wedstrijd met Iker Muniain. De middenvelder krulde de bal op de kruising, al had zijn poging een beter lot verdiend. Toch wist Zorya aardig stand te houden. Sterker nog, het kwam vlak voor rust op voorsprong. Igor Kharatin knikte namens de Oekraïners binnen, hetgeen genoeg bleek voor zwaar bevochten zege in het Baskeland.

Östersunds - Hertha Berlin 1-0

De bezoekers begonnen stormachtig. Alexander Esswein stuitte al vroeg op de keeper en vervolgens werd de rebound van de lijn gehaald. Kort daarna kregen Valentino Lazaro en Vedad Ibisevic ook enorme kansen, maar ze wisten wonderlijk genoeg niet te scoren. Österunds lukte dat wel. Na een domme handsbal kon Brwa Nouri vanaf elf meter aanleggen en binnenschieten. Hertha wist de stugge Zweden vervolgens niet meer aan het wankele te brengen, waardoor het sprookje van Österund maar voortduurt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen