Kramer hervat de groepstraining bij Feyenoord

29 september 2017, 14:46

Michiel Kramer heeft de groepstraining bij Feyenoord hervat en kan komende zondag mogelijk spelen in de uitwedstrijd tegen AZ. De spits was dinsdag in de Champions League tegen Napoli afwezig vanwege een liesblessure, die hij een dag eerder had opgelopen.

Nicolai Jørgensen is er nog niet bij in Alkmaar. Coach Giovanni van Bronckhorst verwacht dat de Deense spits na de interlandbreak pas weer inzetbaar is. Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Kenneth Vermeer ontbreken eveneens tegen AZ. Sven van Beek en Bart Nieuwkoop kunnen wel spelen, al hebben zij volgens de coach speelminuten nodig om weer op hun niveau te komen.

"Ik ben blij dat ik Sven dinsdag vijftien minuten heb kunnen geven tegen Napoli. We zullen hem de komende weken laten spelen, in het eerste of in het tweede, zodat hij de komende weken stappen kan gaan maken", aldus Van Bronckhorst op Feyenoord.nl. De trainer weet nog niet met welke opstelling de Rotterdammers gaan spelen tegen AZ. "Na de laatste training van zaterdag maak ik mijn definitieve keuzes."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen