VVV-Venlo zonder Dekker en Opoku naar Excelsior

29 september 2017, 15:16

VVV-Venlo kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior alleen niet beschikken over Tristan Dekker en Johnatan Opoku. Jens Janse, die donderdag werd vastgelegd, behoort tot de selectie van de promovendus. VVV pakte in de eerste zes speelronden negen punten.

VVV-coach Maurice Steijn noemt Excelsior een sterke ploeg, met veel snelheid en voetballend vermogen. De Kralingers haalden tot dusver zeven punten. "Ik heb ze zien voetballen tegen Vitesse, Heerenveen en AZ. Het is een ploeg die wel vergelijkbaar is met ons. Misschien zijn wij fysiek wat sterker en hebben zij iets meer voetballend vermogen. We zullen niet veel voor elkaar onderdoen. Trainer Mitchell van der Gaag heeft daar een goede ploeg neergezet", aldus Steijn op de clubwebsite.

Steijn twijfelt nog over de speelwijze van VVV tegen Excelsior. "Als het kan willen we graag dominant voetballen, maar dat hangt niet alleen van ons af", stelt hij. "Zij hebben bijvoorbeeld veel snelheid voorin, dus dat zullen we in de gaten moeten houden. Maar het feit dat vrijwel iedereen weer fit is, geeft ons weer de nodige mogelijkheden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen