Van de Looi: "Snel op voorsprong in Eindhoven is ideaal"

29 september 2017, 17:39

Erwin van de Looi ziet progressie bij Willem II. De Tilburgers troffen vorige week nummer twee sc Heerenveen (1-2), en gaan zaterdag op bezoek bij koploper PSV. Dat doet Willem II zonder aanvallers Ismail Azzaoui en Etien Velikonja.

"We hebben tegen de nummer twee van de ranglijst aangetoond progressie geboekt te hebben. Tegen de nummer een staat ons een nog wat grotere uitdaging te wachten", aldus Van de Looi op de website van Willem II. De Eindhovenaren gaan dankzij hun royale 1-7 overwinning bij FC Utrecht aan kop in de Eredivisie. "Tegen FC Utrecht heeft PSV tactisch goed gespeeld, zeer effectief en met veel beweging. PSV is een ploeg met veel scoringsvermogen, dus snel op voorsprong komen in Eindhoven zou ideaal zijn. PSV valt met veel spelers aan, dus komen er ruimten om kansen te creëren."

Van de Looi kan geen beroep doen op Velikonja en Azzaoui. "Etien heeft lichte hamstringklachten. Hij is een van de spelers die later dit seizoen zijn aangesloten. We moeten voorzichtig met hem zijn, zeker nadat we drie wedstrijden in een week hebben gespeeld." Azzaoui zit met griep thuis. Pedro Chirivella is na een schorsing weer inzetbaar.

Lees ook: PSV heeft De Jong terug voor duel met Willem II

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen