Bale twijfelgeval bij Real, Bayern mist Vidal sowieso

30 september 2017, 17:04

Het is nog onzeker of Real Madrid morgen (zondag) in de thuiswedstrijd tegen Espanyol een beroep op Gareth Bale kan doen. De aanvaller uit Wales kampt met een lichte kuitblessure. Het gaat om een lichte verrekking, zei coach Zinedine Zidane zaterdag.

"De blessure is niet ernstig, maar we gaan geen risico nemen. We moeten afwachten of hij kan spelen tegen Espanyol", aldus Zidane. Wat de Franse oefenmeester betreft, mag Bale zich volgende week gewoon melden bij de nationale ploeg van Wales voor de WK-kwalificatieduels met Georgië en Ierland. "Als Gareth bij de nationale ploeg wordt verwacht, dan kan dat gewoon. Er zijn geen problemen tussen Real Madrid en de voetbalbond van Wales."

Vidal

Arturo Vidal komt dit weekend in elk geval niet in actie. De Chileense middenvelder mist het bezoek van zijn club Bayern München aan Hertha BSC vanwege een spierblessure. Bij Bayern zit Willy Sagnol als interim-coach in de dug-out, nadat Carlo Ancelotti deze week werd ontslagen. De Italiaanse oefenmeester moest zijn koffers pakken na het pak slaag bij Paris Saint-Germain in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen