Celtic morst, Van der Weg trefzeker voor Ross County

30 september 2017, 18:38

Een week na de gewonnen Old Firm tegen Rangers FC (0-2) heeft Celtic puntenverlies geleden in de Schotse competitie. De titelverdediger kwam zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Hibernian niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Callum McGregor redde tien minuten voor tijd het punt voor Celtic. De Schot had de thuisclub na een kwartier ook al op 1-0 gezet op aangeven van Moussa Dembélé. John McGinn boog na rust met twee goals de 1-0 achterstand van Hibernian om in een 1-2 voorsprong. De 1-2 viel in de 77ste minuut, drie minuten voor de 2-2 van McGregor.

Door het puntenverlies is Celtic niet langer alleen koploper in Schotland. Het zag Aberdeen langszij komen. Dat team was thuis met 3-0 te sterk voor St. Johnstone. Celtic en Aberdeen hebben allebei twintig punten uit acht duels. Rangers staat derde met veertien punten. Die ploeg won vrijdag met 1-4 bij Hamilton Academical.

Voormalig NAC Breda-speler Kenny van der Weg hielp Ross County met een goal aan een 0-2 overwinning bij Kilmarnock. De verdediger maakte vlak voor rust de beslissende tweede treffer. Alex Schalk bleef op de bank bij Ross County.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen