Van 't Schip: "Mijn spelers hebben karakter getoond"

30 september 2017, 23:43

Na de zaterdagse wedstrijden in de zevende speelronde van de Eredivisie staat PEC Zwolle met sc Heerenveen, dat zondag nog in actie komt, op een gedeelde tweede plaats. De Overijsselse club pakte zaterdag drie punten in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen: 3-2.

Zwolle kwam twee keer op achterstand, maar hield de punten toch in eigen huis. Youness Namli maakte in de derde minuut van de extra tijd het verschil. "We zijn twee keer teruggekomen van een achterstand. Dat hebben mijn spelers goed gedaan. Ze hebben karakter getoond", sprak Zwolle-coach John van 't Schip na afloop tevreden bij de NOS. "Dat je op het einde nog weet te winnen is een beetje geluk, maar ook omdat je het probeert af te dwingen door opportunistisch te spelen."

"Dit is mooi", vervolgde Van 't Schip zijn verhaal, met de blik inmiddels gericht op de stand. "Het is belangrijk dat we een goede start hebben, want er komen nog genoeg moeilijke duels aan. We moeten scherp blijven en goed werk blijven leveren. Ook als het straks wat minder gaat, moeten we niet in de war raken maar gewoon door blijven gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen