Piqué twijfelt over interlandloopbaan na bizarre dag

1 oktober 2017, 23:34

Barcelona won zondag met 3-0 van Las Palmas, maar daar ging het bijna niet over in en om Camp Nou. Ook de spelers - die in een compleet leeg stadion moesten aantreden - hadden er last van, zo blijkt wel uit de woorden van Gerard Piqué.

"Het was een van de lastigste wedstrijd om te spelen", vertelt de verdediger op de clubwebsite. "Het is een zware dag geweest. De beelden van de politie en de Guardia Civil spreken voor zich. Ik voel me vandaag meer dan ooit Catalaans. Ik ben op het gedrag van de Catalanen. Stemmen is een recht dat verdedigd moet worden."

Journalisten vroegen Piqué ook naar zijn interlandloopbaan voor Spanje. De Spaanse voetbalbond zou niet happig zijn over de manier waarop de mandekker zich de voorbije dagen uitliet over het referendum. "Ik denk dat ik doorkan, want veel mensen in Spanje zullen zich niet kunnen vinden met wat er vandaag is gebeurd en geloven in democratie. Maar als de Spaanse voetbalbond bond denkt dat ik een probleemgeval ben, dan ben ik bereid om me terug te trekken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen