Anderlecht wint kraker, Frutos rekent op Vanhaezebrouck

2 oktober 2017, 08:21

Anderlecht heeft na het ontslag van coach René Weiler de weg omhoog gevonden in de Belgische competitie. De titelverdediger won zondag ook het tweede competitieduel sinds de breuk met de Zwitserse oefenmeester. In het eigen Stade Constant Vanden Stock werd Standard Luik in een papieren topper met 1-0 verslagen, door een goal van Henry Onyekuru vlak voor tijd.

Nicolás Frutos, de interim-coach van Anderlecht, lijkt op korte termijn afgelost te worden door Hein Vanhaezebrouck. Laatstgenoemde werd onlangs ontslagen bij KAA Gent en staat op het punt bij Anderlecht te tekenen. "Als Vanhaezebrouck de nieuwe trainer wordt, hoop ik dat ik hem een ploeg met vertrouwen kan nalaten en met een belangrijke zege die op het einde van de competitie nog kan doorwegen. Ik ben in elk geval een bewonderaar van het voetbal van Vanhaezebrouck", aldus Frutos bij Sporza.

Anderlecht staat met vijftien punten uit negen wedstrijden zesde in de Belgische competitie. Standard bezet met negen punten een tegenvallende twaalfde positie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen