Everton-eigenaar: "Ik sta volledig achter Koeman"

2 oktober 2017, 13:41

In de publieke opinie is Ronald Koeman verder onder druk komen te staan. De Nederlandse manager verloor zondag met Everton de thuiswedstrijd tegen Burnley FC met 0-1. Daardoor heeft de club na zeven speeldagen in de Premier League pas zeven punten. Koeman hoeft zich echter volgens het bestuur geen zorgen te maken over zijn toekomst op Goodison Park.

"We zitten in een slechte fase, maar we hebben al tegen vier titelkandidaten gespeeld, waarvan tegen drie op vreemde bodem. Burnley was de enige onverwachte nederlaag", aldus Farhad Moshiri, de grootaandeelhouder van Everton, tegen talkSPORT. "De vier voorrondeduels in de Europa League en twee groepswedstrijden in dat toernooi hebben ook niet geholpen. Dat zorgt voor mentale en fysieke vermoeidheid. We kampen met zeven blessuregevallen."

"Het is nog vroeg, maar Koeman heeft mijn volledige steun", vervolgt Moshiri. "We hebben geweldige fans en ze verdienen beter. We zijn op de hoogte van de verwachtingen van onze eerlijke en objectieve aanhang. We laten ze niet vallen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen