Update: Strootman valt definitief af, geen vervanger

4 oktober 2017, 19:43   Bijgewerkt: 5 oktober 2017, 08:51

Kevin Strootman is zoals het er nu naar uitziet niet inzetbaar voor Oranje tegen Wit-Rusland, dat valt op te maken uit een verklaring van zijn club AS Roma. Volgens de Italianen kampt hij met kneuzingen in zijn linkerbovenbeen, die hij afgelopen weekend in het uitduel tegen AC Milan opliep.

In de eerste helft kwam Strootman hard in aanraking met ploeggenoot Federico Fazio. De verdediger kon verder, maar de Oranje-international moest vervangen worden. De medische staf van AS Roma geeft aan het dag voor dag te willen bekijken met de middenvelder. 

Momenteel is Strootman nog altijd in Italië, terwijl het Nederlands elftal donderdag al vanuit Amsterdam naar Borisov vliegt. Mits hij voorspoedig herstelt, lijkt alleen het duel tegen Zweden (volgende week dinsdag) een realistische optie voor Strootman. 

Update 19:43: Strootman valt definitief af, Adovcaat roept geen vervanger op

Kevin Strootman is er definitief niet bij als het Nederlands elftal zaterdag in Borisov aantreedt tegen Wit-Rusland, dat is zojuist bekend gemaakt via de officiële mediakanalen van Oranje. Bondscoach Dick Advocaat roept geen vervanger op voor de geblesseerde middenvelder van AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen