Sampaoli begint niet met Messi én Dybala tegen Peru

5 oktober 2017, 10:27

Het nationale team van Argentinië speelt donderdagnacht de cruciale wedstrijd in de strijd om WK-kwalificatie tegen Peru. De formatie van Jorge Sampaoli moet winnen om uitzicht te houden op het eindtoernooi in Rusland volgend jaar. "We gaan vanaf de eerste minuut aanvallen", laat de bondscoach weten.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel in Buenos Aires ging de voormalig Sevilla-coach in op de moeilijke uitgangspositie van Argentinië. Messi en consorten lijken twee zeges nodig te hebben om zich rechtstreeks te plaatsen. "We beseffen wat er op het spel staat. Het is daarom zaak om zoveel mogelijk op de helft van Peru te spelen. Dat is mijn stijl van voetballen", aldus de keuzeheer.

Dat gaan de Argentijnen vermoedelijk doen zonder Juventus-ster Paulo Dybala. De combinatie tussen hem en Lionel Messi zal nog moeten groeien, zo benadrukt Sampaoli. "Er is meer tijd voor nodig voor hen om een goede relatie op te bouwen. Het is mijn taak om te zorgen voor een goed systeem waarin zij samen kunnen spelen. Dat gaan we ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen