Hart snoert criticasters de mond: "Ik maak me niet druk"

6 oktober 2017, 10:33

Joe Hart is, zeker na het teleurstellende EK 2016, geen publiekslieveling bij de nationale ploeg van Engeland. De doelman van West Ham United krijgt geregeld kritiek om de oren, maar blijft wel vaak onder de lat staan bij The Three Lions. Donderdagavond keepte de 30-jarige goalie een prima wedstrijd tegen Slovenië, dat op Wembley nipt met 1-0 verslagen werd.

Hart heeft het de laatste jaren lastig gehad bij de Engelse ploeg, vooral door zijn onzekere optreden tegen IJsland (1-2 verlies) in de achtste finale van EURO 2016. De prestaties van de keeper worden sindsdien onder een vergrootglas gelegd. Dat maakt Hart getergd, zo blijkt uit zijn teksten na zijn glansrol tegen Slovenië. "Denk je dat ik me druk maak om ze? Ik zou een groot probleem hebben als ik dat wel deed. Ik maak me alleen druk om wat de jongens in de kleedkamer tegen me zeggen. Zij steunen mij altijd en dat is andersom ook zo", zo tekent ESPN op uit de mond van Hart.

Met Engeland kan Hart zich na de 1-0 zege op Slovenië opmaken voor het WK. "Met nog één wedstrijd te gaan hebben we ons geplaatst. Los van mijn persoonlijke prestaties is het belangrijk dat we lachen. Het is mooi dat we er weer bij zijn op het WK. Ik ben hier echt gelukkig mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen