Langeler tevreden: "Zat soms te genieten vanaf de bank"

6 oktober 2017, 21:14

Jong Oranje won vrijdagavond met 3-0 van de leeftijdsgenoten van Letland en boekte daarmee de eerste zege in de EK-kwalificatiereeks. De eindstand was al voor rust bereikt. Bondscoach Art Langeler was zeer tevreden met wat zijn ploeg liet zien.

De Nederlandse talenten overtuigden vooral in de eerste helft, zo concludeerde ook Langeler. "Ik heb op sommige momenten echt zitten genieten vanaf de bank. We creëerden veel uitgespeelde kansen en legden energie in de wedstrijd. Helaas zakte dit in de tweede helft wat weg", reageert de bondscoach na afloop op de website van OnsOranje. "Letland ging op een gegeven moment met elf man voor de goal hangen. Dat is lastig voetballen. Desondanks kunnen we tevreden zijn. We hadden alleen meer doelpunten moeten maken. Een grote score had er echt ingezeten."

De volgende tegenstander voor Jong Oranje in de kwalificatiereeks is Oekraïne. "Het is een lastige tegenstander, maar ik hoop dat wij op dezelfde manier kunnen spelen als tegen Letland. Ik ga in elk geval meerdere wijzigingen in het team aanbrengen. Sommige jongens spelen niet wekelijks bij hun club. Het is niet verstandig om hen twee volledige wedstrijden te laten spelen. Dat is tegen Schotland wel gebleken", blikt Langeler vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen