Ziyech en El Ahmadi missen waarschijnlijk duel in Eredivisie

7 oktober 2017, 12:02

De kans is zeer groot dat Hakim Ziyech en Karim El Ahmadi in november een speelronde in de Eredivisie missen. De twee Marokkanen moeten op maandag 6 november namelijk het WK-kwalicatieduel met Ivoorkust spelen.

Marokko komt op maandag 6 november in actie in de kwalificatie en die wedstrijd is waarschijnlijk zeer belangrijk voor het Afrikaanse land. Ivoorkust bleef vrijdag steken op een 0-0 gelijkspel tegen Mali, waardoor Marokko kwalificatie voor het WK in eigen hand heeft. Als de ploeg vandaag (zaterdag) wint van Gabon, dan kan bij winst op Ivoorkust de vlag uit.

Omdat die wedstrijd zo belangrijk is, is de kans groot dat Hakim Ziyech en Karim El Ahmadi zullen worden opgeroepen. In dat geval mist het duo de speelronde in de eerste week van november. Ajax speelt dan op zondag tegen FC Utrecht, Feyenoord treft dan ADO Den Haag. Ook FC Groningen mist dan waarschijnlijk een zeer belangrijke speler, in de persoon van Mimoun Mahi.

Het is opvallend dat de wedstrijd tegen Ivoorkust op maandag 6 november wordt gespeeld, een datum die zorgt voor een botsing met de competitieduels. In Europa beginnen de interlands pas op 9 november.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen