Martinez: "België geen favoriet op WK, maar we dromen"

7 oktober 2017, 16:52

Op het EK van 2016 viel België behoorlijk tegen, maar onze zuiderburen hopen volgend jaar in Rusland een goed figuur te slaan op het WK in Rusland. Deze week plaatste het land zich al voor het wereldkampioenschap en dus blikt bondscoach Roberto Martinez al vooruit.

De Belgen zijn het aan hun stand verplicht om volgend jaar een rol van betekenis te gaan spelen, beseft de Spaanse coach. "We zijn volgend jaar geen favoriet op het WK, maar we mogen wel dromen", vertelt hij aan The Sun. "We weten dat we een zeer goed team hebben, maar toch moeten we nog een winnaarsmentaliteit kweken om zo een manier te vinden om te winnen als we serieuze tegenstand krijgen."

Martinez heeft bij België de beschikking over enkele wereldtoppers. Kevin De Bruyne bijvoorbeeld, die bij Manchester City momenteel in topvorm verkeert. De coach is blij met wat de middenvelder laat zien. "Het is moeilijk om op dit moment een betere middenvelder in het Europese voetbal te vinden. Je weet bij sommige duels van tevoren dat hij bepalend gaat zijn. Dat hebben alleen de echte topspelers."

België speelt vanavond uit tegen Bosnië-Herzegovina en komt over drie dagen in actie tegen Cyprus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen