'Dost krijgt tegen Zweden voorkeur boven Janssen'

9 oktober 2017, 23:08

Op basis van de training worden bij het Nederlands elftal vier nieuwe namen verwacht. Zo vermoedt de NOS dat Bas Dost de dinsdag tegen Zweden de voorkeur krijgt boven Vincent Janssen. Ook ligt een basisplaats voor Joël Veltman in het verschiet. De Ajacied werd zaterdag tegen Wit-Rusland nog buiten wedstrijdselectie gehouden door Dick Advocaat.

Matthijs de Ligt lijkt zich op te maken voor zijn derde basisplaats in Oranje. Hij moet een centraal duo vormen met Virgil van Dijk. In Borisov stond Karim Rekik naast Van Dijk. De andere nieuwe naam is die van Davy Klaassen. Op het middenveld krijgt hij vermoedelijk de voorkeur boven Georginio Wijnaldum.

Het Nederlands elftal moet dinsdag tegen Zweden met zeven doelpunten verschil winnen om tweede te worden. Een schier onmogelijke opdracht voor Oranje, ook al weigert Advocaat de handdoek te gooien. De bondscoach begint echter niet met een ultra aanvallende basis met bijvoorbeeld twee spitsen en extra aanvallers.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen, Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; Klaassen, Pröpper, Vilhena; Robben, Dost en Babel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen