"Clubs willen weer uitsupporters tijdens de Klassieker"

12 oktober 2017, 09:51

De Klassieker is volgens veel supporters van Ajax en Feyenoord al sinds 2009 onthoofd, omdat er geen fans van de uitspelende ploeg meer aanwezig mogen zijn. Maar in het nieuwe seizoen gaat dat mogelijk allemaal veranderen en kunnen de bezoekers weer supporters meenemen. 

Rutger Arisz, operationeel directeur bij Ajax, vertelde in een overleg met de supportersvereniging AFCA dat er schot in de zaak zit. Niet alleen wat betreft de wedstrijden met Feyenoord, maar ook over het jaarlijkse bezoekje aan ADO Den Haag. "Er is sowieso met beide clubs hierover contact", zo staat in het verslag van AFCA. "Beide clubs lijken op het standpunt te zitten dat er vanaf volgend seizoen over en weer er weer met uitsupporters de wedstrijden mogen worden bezocht."

Verder deed AFCA ook een oproep om meer duidelijkheid te krijgen vanuit het bestuur. "Verzoek is om beter en meer te communiceren naar de achterban. Leg dingen uit! Zodoende voorkom je onjuistheden of berichtgeving in de media die niet juist is en op de tribune een eigen leven gaat leiden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen