Lisse-trainer baalt enorm: "We nemen dit de KNVB kwalijk"

11 oktober 2017, 23:58

FC Lisse-trainer Robbert de Ruiter baalt enorm van de uitschakeling in het bekertoernooi. Woensdagavond kwam er eindelijk een einde aan de 'strafschoppensoap' waarin Lisse en HSV Hoek verzeild waren geraakt. Daarin won Hoek met 5-6.

Lisse won op 20 september de eerste versie met 5-4, maar omdat die serie niet volgens de regels was genomen, besloot de KNVB dat de strafschoppen opnieuw moesten. Ditmaal won Hoek, waardoor de ploeg uit Zeeland in de tweede ronde tegen Heracles Almelo mag spelen. "Dit doet zeer, vooral plaatsvervangend. Ik heb de koppies in de kleedkamer gezien. Drie weken geleden vierden we feest", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports.

"We nemen de KNVB dit zeker kwalijk", vervolgt De Ruiter, die stelt dat sommige spelers ook tegenstander Hoek iets kwalijk nemen. "Zij vinden dat je je verlies moet nemen. Dan kun je je wel verschuilen achter de regels, maar ik had nog moeten zien of als dit ons was over komen wij naar Hoek waren gereisd. Zelf zou ik uit principe hebben verzocht om niet mee te hoeven", waren de duidelijke woorden van de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen