Debuut Karsdorp komt dichterbij, Strootman nog absent

13 oktober 2017, 11:43

Mogelijk verschijnt Rick Karsdorp deze week voor de eerste keer binnen de lijnen bij een officiële wedstrijd van AS Roma. De Nederlandse rechtsachter debuteert mogelijk in de wedstrijdselectie van i Giallorossi voor de clash met Napoli op zaterdagavond.

Karsdorp deed donderdag mee met de groepstraining bij Roma en Il Messaggero stelt dat er een kans is dat de back geselecteerd wordt voor het fraaie affiche met koploper Napoli in het Stadio Olimpico in Rome. Het is zeer de vraag of Karsdorp al in aanmerking komt van speeltijd, maar onze landgenoot lijkt zijn debuut wel in het zicht te krijgen.

Karsdorp moest tot op heden geduld hebben bij Roma, omdat hij kort na zijn zomertransfer onder het mes moest wegens een meniscusblessure. De 22-jarige rechtsachter werd eerder fit verwacht, maar coach Eusebio Di Francesco kon dus nog geen beroep op hem doen.

Strootman

Voor Kevin Strootman zou het duel met Napoli een raar tintje hebben, aangezien hij op 5 februari 2014 in de halve bekerfinale tegen deze club een schitterend doelpunt maakte, maar een week later een kruisbandblessure opliep tegen de Partenopei. Strootman is volgens La Gazzetta dello Sport echter nog niet volledig hersteld van de hamstringblessure die hem ook buiten Oranje hield in de afgelopen interlandbreak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen