NEC verlengt tot medio 2021 met talentvolle Kadioglu

13 oktober 2017, 22:58

NEC heeft zich voor langere tijd verzekerd van de diensten van Ferdi Kadioglu. De 18-jarige middenvelder tekende vrijdag, na de gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-0), een contract tot medio 2021 bij de Nijmeegse club. Zijn oude verbintenis in De Goffert liep in de zomer van 2019 af.

Kadioglu kwam als E-pupil in de jeugdopleiding van NEC terecht en debuteerde afgelopen seizoen in de hoofdmacht. "Ik voel me goed bij NEC en heb vertrouwen in de club", reageert de speler op de clubwebsite. "Ik heb me hier als speler en als persoon kunnen ontwikkelen. We gaan door met hard werken aan de ambitie die we allebei hebben: NEC weer naar de Eredivisie te brengen."

"We hebben er geen geheim van gemaakt dat we Ferdi liever niet kwijt wilden raken afgelopen zomer gedurende de transferperiode", vult technisch directeur Remco Oversier aan. "Ondanks dat er heel veel op hem is afgekomen, heeft hij zich, als jonge jongen, geweldig staande gehouden. Na de transferdeadline hebben we direct de gesprekken op constructieve wijze hervat, met de focus op NEC en zijn eigen ontwikkeling. We zijn blij en trots dat we een van de grootste talenten van Nederland voorlopig nog in het mooie Nijmegen kunnen bewonderen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen