Buitenland: Southampton speelt gelijk, Limbombe redt Brugge

15 oktober 2017, 20:03

Met Virgil van Dijk in de basis is het Southampton niet gelukt om te winnen van Newcastle United. In het eigen St. Mary's Stadium eindigde in de Premier League-wedstrijd in 2-2. Ondertussen won Club Brugge in België op de valreep van nummer laatst Oostende.

Southampton en Newcastle zijn middenmoters in de Engelse competitie en bleken zondag aan elkaar gewaagd. De bezoekers kwamen twee keer op voorsprong, maar had The Saints hadden beide keren een antwoord in huis. Manolo Gabbiadini maakte beide doelpunten voor Southampton, dat speelde met Van Dijk in de basis. Southampton staat na acht wedstrijden op negen punten, Newcastle heeft er twee meer.

In België kende Club Brugge tegen hekkensluiter Oostende een geweldige start. Ruud Vormer schoot al in de eerste minuten de bal tegen de touwen, al kreeg hij veel hulp van de blunderende keeper. Daarna zakte het spel van de koploper weg en zette Oostende brutaal een 2-2 ruststand op de borden. Daar leek het ook bij te blijven, maar Anthony Limbombe knalde de koploper in blessuretijd alsnog naar de drie punten. Het gat met nummer twee Charleroi bedraagt nu zes punten.

De laatste Bundesliga-wedstrijd van deze zondag was een ontmoeting tussen Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach. De confrontatie werd simpel met 0-2 gewonnen door de bezoekers, die in de eerste helft al twee keer scoorden. Werder blijft daardoor in een crisis verkeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen