Uitsyndroom voor FC Twente: "Ik weet niet waar dat aan ligt"

16 oktober 2017, 16:12

Oussama Assaidi is ongerust over de prestaties van FC Twente. De nederlaag in Tilburg tegen Willem II (3-1) was alweer de vijfde opeenvolgende nederlaag op vreemde bodem van de Tukkers. "Ook in uitwedstrijden moeten we er staan, niet alleen thuis", vindt de buitenspeler.

Op de clubwebsite gaat de aanvaller in op de teleurstellende prestaties van zijn ploeg dit seizoen in uitwedstrijden. "Ik weet niet waar dat aan ligt, we moeten wakker worden. Het is zuur dat je in Tilburg verliest, vooral omdat we dachten dat we nu stappen konden zetten. Het mag niet gebeuren dat je zo eenvoudig de goals weggeeft", aldus  Assaidi.

De nederlaag was volgens hem dan ook onnodig. "We staan met 1-0 voor en zo'n goal in de laatste minuut weggeven voor rust mag niet gebeuren. Die bal mag er dan niet in. Je wilt met een voorsprong de rust in, dat geeft vertrouwen en dan ga je hopelijk beter voetballen."

Na een moeizame seizoensstart toonde FC Twente tegen FC Utrecht (4-0) en Heracles Almelo (2-1) in de Grolsch Veste beterschap. Maar buiten het eigen stadion wil het nog altijd niet vlotten voor de formatie van René Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen