Geen paniek bij Boëtius: "Hebben ons huiswerk gedaan"

16 oktober 2017, 20:19

De situatie bij Feyenoord is weleens rooskleuriger geweest. De club heeft de eerste twee Champions League-wedstrijden verloren en bleef in de competitie zaterdag steken op een 0-0 gelijkspel tegen PEC Zwolle. Toch is er volgens Jean-Paul Boëtius in aanloop naar de confrontatie met Shaktar Donetsk nog geen reden voor paniek.

"Mentaal en fysiek staan we er goed voor, ook al volgen de wedstrijden elkaar snel op en is het nu nog maar twee dagen na de wedstrijd tegen Zwolle", gaf hij volgens Feyenoord.nl te kennen op het persmoment. "De beleving is goed en we kijken er naar uit om morgen in een volle Kuip te spelen tegen een mooie tegenstander."

De ploeg uit Oekraïne kent geen verrassingen voor Feyenoord, zegt Boëtius. "We hebben ons huiswerk gedaan", zegt de aanvaller. "Shaktar heeft een fysiek sterke ploeg. Met name achterin hebben ze een aantal grote jongens, terwijl voorin met de Brazilianen een aantal frivole spelers hebben. Taison zie ik als een sleutelspeler in het elftal van Shaktar."

?De koploper van Oekraïne is te verslaan, vindt Boëtius. "We hebben onze tactiek klaar en als we die goed uitvoeren, dan kunnen we het Shaktar heel lastig maken. We gaan vol voor de drie punten. Die willen we in Rotterdam houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen