Chiellini waarschuwt Juventus voor Sporting en Jorge Jesus

17 oktober 2017, 13:03

Juventus haalde vorig seizoen nog de Champions League-finale, maar moet dit jaar flink aan de bak om de groepsfase door te komen. De dubbele ontmoeting met Sporting Lissabon wordt daarvoor cruciaal, beseft Giorgio Chiellini. "Het lijkt makkelijk, maar als je te veel ontspant, gaat het mis."

Door de 3-0 nederlaag tegen FC Barcelona is de Oude Dame veroordeeld tot de strijd om plek nummer twee in Groep D. "Voor 99 procent zeker wordt FC Barcelona eerste", gaf de verdediger toe tijdens de persconferentie voorgaand aan de wedstrijd in Turijn. "Daarom wordt de tweestrijd met Sporting Lissabon heel belangrijk. We zullen alles geven. Het belangrijkste ingrediënt heeft niet met tactiek of formaties te maken. Meer inzet is wat we moeten tonen."

Ondanks de matige start in het miljardenbal en de nederlaag tegen SS Lazio afgelopen weekend (2-1), gelooft Chiellini in een goed resultaat woensdagavond. "De laatste jaren waren we ook een diesel en kwam ook alles nog goed. We hebben maar twee punten minder dan vorig seizoen rond deze tijd. We moeten rustig blijven."

Maar er te makkelijk over denken, dat zal niet gebeuren. Chiellini: "Sporting beschikt over een trainer aan wie we slechte herinneringen beleven (met Benfica schakelde Jorge Jesus Juventus uit in de halve finale van de Europa League in 2014, red.). We hebben dus redenen genoeg om het goed te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen