Boateng looft Robben om aanstaande mijlpaal: "Speciaal"

17 oktober 2017, 20:33

Als Arjen Robben morgen (woensdag) in actie komt in de thuiswedstrijd tegen Celtic, dan wordt dat zijn honderdste optreden in de Champions League. Jérôme Boateng, een ploeggenoot van de Nederlandse aanvaller bij Bayern München, vindt het een prachtige mijlpaal.

"Honderd wedstrijden in de Bundesliga spelen is al wat, dus om dat in de Champions League te bereiken is helemaal bijzonder", zegt Boateng op de persconferentie over de mijlpaal van Robben. "Robben heeft in zoveel Champions League-duels heel goed gespeeld en veel doelpunten gemaakt. Hij heeft een bijdrage geleverd aan de historie van Bayern München in dit toernooi." In 2013 maakte Robben in de finale tegen Dortmund het winnende doelpunt.

Jupp Heynckes, de opvolger van de ontslagen Carlo Ancelotti bij Bayern, onderschat Celtic niet. "Het is een heel agressieve ploeg, die zes keer op rij landskampioen is geworden", weet de oefenmeester. "Vorig seizoen hebben ze in de Champions League nog gelijkgespeeld tegen Borussia Mönchengladbach en Manchester City. Dat is de Champions League, hier zijn geen eenvoudige wedstrijden. We moeten dus goed voorbereid zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen