Sarri niet ontevreden: "Manchester City heeft alles"

18 oktober 2017, 08:16

Napoli-trainer Maurizio Sarri is ontevreden over het eerste halfuur van zijn ploeg tegen Manchester City, maar vond dat zijn team zich daarna prima herpakte. Ondanks een uitstekende tweede helft werd er toch met 2-1 verloren.

Napoli kreeg in de eerste fase van het duel alle hoeken van het veld te zien en keek al na dertien minuten tegen een 2-0 achterstand aan. "Onze pressing was niet goed", analyseerde Sarri na de wedstrijd bij Mediaset Premium. "Daardoor gaven we veel ruimte weg en dat is dodelijk tegen deze tegenstander. Zo vroeg op achterstand komen was een dreun voor ons. We maakten het Manchester City veel te gemakkelijk in het eerste deel door niet goed samen te werken in het drukzetten."

Daarna ging de kraker in de poule van Feyenoord gelijk op. "We deden het goed in het restant en na onze gemiste penalty gingen we door. Om een uur goed mee te spelen met Manchester City is heel indrukwekkend. Het is gewoon heel moeilijk om na zo'n achterstand terug te komen tegen deze tegenstander. Manchester City heeft alles. De ploeg heeft techniek, snelheid en een goede tactiek."

De koploper van Italië staat met drie punten uit drie duels derde in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen