Klopp ziet perfecte wedstrijd: "Het was beter dan goed"

18 oktober 2017, 09:02   Bijgewerkt: 18 oktober 2017, 09:15

Liverpool slaagde er in de topper tegen Manchester United niet in om een doelpunt te maken, ondanks meerdere mogelijkheden. Het leek wel alsof die gemiste kansen dinsdag nog in de hoofden van de spelers zaten, aangezien de ploeg dinsdag wel klinisch was in de afwerking. Een spetterend optreden zorgde voor een 0-7 zege op Maribor in de Champions League. Jürgen Klopp kan zijn geluk niet op.

"Ons optreden was beter dan goed", zei de coach, die de afgelopen weken enigszins onder druk was komen te staan bij Liverpool. "Vanaf de eerste seconde speelden we precies zoals we dat willen. Onze druk was heel goed, net als het afmaken van de mogelijkheden. Dit seizoen hebben we vaker moeite gehad om te scoren, want vaak ontbrak het aan de laatste pass. Dat was in deze wedstrijd totaal anders."

Liverpool evenaarde dinsdag haar grootste uitzege ooit in de Champions League. "Het was een zeer goed optreden, wat ook logisch is omdat je anders nooit met 0-7 kunt winnen. We zijn heel gelukkig", aldus de coach van de koploper van Groep E.

Georginio Wijnaldum deed dinsdag 76 minuten mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen