Conte tevreden met punt: "We hadden nooit de controle"

18 oktober 2017, 23:33

Chelsea gaf woensdagavond in een spectaculair duel met AS Roma een 2-0 voorsprong uit handen en moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Op Stamford Bridge werd het 3-3. Manager Antonio Conte liet na afloop weten tevreden te zijn. 

Ondanks het feit dat Chelsea na 37 minuten spelen op een 2-0 voorsprong stond, was AS Roma de sterkere ploeg in de eerste helft. "Maar de spelers hebben het maximale gegeven en daar wil ik ze voor bedanken", zegt Conte in een eerste reactie tegenover Mediaset Premium. "In de eerste helft waren we eigenlijk maar gewoon aan het improviseren, dat was duidelijk. We hadden het zeer lastig met de druk van AS Roma. We scoorden twee keer, maar het voelde nooit alsof we controle hadden over de wedstrijd."

Conte zag David Luiz geblesseerd afhaken terwijl ook Tiemoué Bakayoko klachten overhoudt aan het spektakelstuk. "Ik hoop dat het niks ernstigs is. We hebben nu drie geblesseerde spelers. Het zijn er geen zeven of acht, maar het is wel een noodsituatie", stelt de manager, die verder voornamelijk tevreden was. "We spelen gelijk tegen een sterk AS Roma en ik kan mijn spelers alleen maar een compliment geven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen