Anderlecht verliest ruim: "Dat is het klasseverschil met PSG"

19 oktober 2017, 08:01

Olivier Deschacht had zich ongetwijfeld heel wat anders voorgesteld van zijn honderdste wedstrijd op het Europese strijdtoneel. De verdediger van Anderlecht beleefde woensdag in de Champions League net als Arjen Robben zijn jubileum, maar ging er met de Belgische ploeg roemloos af tegen Paris Saint-Germain (0-4). Deschacht baalt.

De nederlaag van Anderlecht deed terugdenken aan het jaar 2013, toen die club met 0-5 verloor van het Franse sterrenensemble. "Je speelt goed en je doet alles om te winnen, dan is het hard en jammer om zo'n zware 0-4 nederlaag te zien staan", zegt de verdediger tegen Sporza. "We hebben de keuze gemaakt om aan te vallen en met pressing te spelen. Je moet lef hebben om met drie verdedigers te spelen tegen Neymar, Cavani en Mbappé. We hebben geen spijt, want we hebben gespeeld om te winnen. Het is gewoon jammer dat het zo'n zwaar resultaat is."

Anderlecht kreeg enkele mogelijkheden, maar wist het net niet te vinden. "We konden zeker scoren vandaag", aldus Deschacht. "We hadden vier tot vijf mooie kansen en op een bepaald moment hadden we zelfs meer balbezit dan PSG. Maar we blijven met nul doelpunten achter. Dat is dan het klasseverschil tussen Anderlecht en PSG. Zij hebben niet veel kansen nodig. Daarom willen ze ook de Champions League winnen zeker?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen