FC Emmen bindt achttienjarige doelpuntensensatie Haydary

19 oktober 2017, 10:01

Sinds Omran Haydary in de basis staat bij FC Emmen, scoort de aanvaller aan de lopende band. In de laatste drie wedstrijden maakte hij evenzoveel doelpunten. Om te voorkomen dat de Drentse sensatie ook snel weer vertrekt na zijn doorbraak, is zijn aflopende contract verlengd tot 2019.

Dat is een droom die uitkomt voor de van Roda JC overgekomen aanvaller. "Sinds ik bij Emmen ben gekomen, lijkt het wel of alle puzzelstukjes steeds precies op de goede plek in elkaar vallen. De droom die je als jonge voetballer hebt om prof te worden, komt stukje bij beetje uit", vertelt hij op de clubwebsite. "Omdat ik maar over een éénjarige overeenkomst beschikte, wordt er al snel gesproken over je toekomst. Ik ben blij dat die duidelijkheid er nu al is, dan kan ik me weer lekker richten doelpunten maken."

Jan Korte, manager voetbalzaken in Emmen, is blij dat de achttienjarige spits voor een jaar langer is vastgelegd. "Door omstandigheden is alles in een stroomversnelling geraakt, zodat hij de laatste weken zijn scorend vermogen veelvuldig toonde aan de buitenwereld. Om te voorkomen dat hij na dit seizoen de deur uit wandelt, zijn we het gesprek aangegaan. Gelukkig zijn we er snel samen uitgekomen."

Mede dankzij de doelpunten van Haydary staat FC Emmen na negen wedstrijden op de verrassende vierde plaats in de Jupiler League. Komend weekend gaat de formatie van Dick Lukkien op bezoek bij Jong AZ.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen