Verbeek nog niet rond met Twente: "Gaat nu over inhoud"

22 oktober 2017, 13:03

Het is nog allerminst zeker dat Gertjan Verbeek de nieuwe trainer van FC Twente gaat worden. Directeur Jan van Halst gaf aan dat Verbeek de enige kandidaat is waar momenteel gesprekken mee worden gevoerd, maar vooralsnog is er niks besloten.

Tegenover FOX Sports geeft Verbeek een update over de stand van zaken. "We zijn nog in gesprek. Het zijn constructieve gesprekken, zoals dat heet. Of het goed gaat komen? Dat is nog de vraag. Op bepaalde vragen wil ik antwoord hebben", zegt hij. Waarover de onderhandelingen precies gaan, wil Verbeek niet zeggen. "Het is niet netjes om daarover uit de school te klappen of om te zeggen waarop het zou kunnen afketsen."

Onder leiding van interim-trainer Marino Pusic won FC Twente zaterdag met 3-0 van Roda JC. "Het is mooi dat ze gewonnen hebben. Maar komende week is er ook alweer een belangrijke bekerwedstrijd. Het wordt lastig om te zeggen wanneer we weer om de tafel gaan zitten", geeft Verbeek aan. "We zijn wel zover dat we alles bij elkaar hebben. Nu gaat het over inhoud. Het heeft vooral te maken met gedachtegoed. Je moet dezelfde taal spreken en het gevoel moet goed zijn. Er zijn meerdere oorzaken aan te wijzen voor het feit dat er nu minder gepresteerd wordt dan verwacht. Daar hebben we het nu vooral over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen