Bogers 'enorm blij' met zege NEC, Henk de Jong blijft rustig

18 november 2017, 11:34

De kraker in de Jupiler League tussen De Graafschap en NEC eindigde vrijdag in een 1-3 overwinning voor de koploper. De equipe uit Nijmegen heeft daardoor een belangrijke slag geslagen in de top van het klassement, beseft ook trainer Adrie Bogers.

"Dit was een ontzettend belangrijke overwinning", zegt de oefenmeester tegen Omroep Gelderland. "Hij is zo belangrijk omdat het tegen een rechtstreekse concurrent is, daar ben ik enorm blij mee." NEC was niet sterker dan de thuisploeg, maar won dus wel. "De Graafschap deed het in bepaalde fases ook hartstikke goed. En wij weten dat we met meer ruimte gevaarlijk kunnen worden, dat bleek nu."

Henk de Jong, de trainer van De Graafschap, is uiteraard minder tevreden. Hij kijkt met zijn team nu tegen een achterstand van negen punten aan. "We blijven gewoon bezig met het voetbal verder te ontwikkelen. Mooi rustig blijven en dan gaan we nog veel punten pakken. NEC is nu een eindje weg, maar we komen ook wel weer terug. Wij moeten de eerste vijf halen en dan slaan we de eerste ronde in de play-offs over. Maar dat is allemaal nog heel ver weg", zegt hij nuchter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen