Faber blij met teamprestatie: "Alle ego's bleven in de tas"

19 november 2017, 18:46

Na vijf keer op rij niet gewonnen te hebben in de Eredivisie boekte FC Groningen zondagmiddag weer eens een zege. In eigen huis werd met 4-2 gewonnen van Vitesse. Trainer Ernest Faber was na afloop vooral blij dat de overwinning het resultaat was van een echte teamprestatie.

"We zijn bijzonder blij met deze overwinning. Die is niet behaald door groepjes, maar als één groep met spelers en staf", zegt Faber op de website van FC Groningen. Na de slechte reeks in de Eredivisie werd er intern veel gesproken. "We hebben de afgelopen periode wat interne afspraken aangescherpt. Vandaag hebben we met elkaar gewonnen en bleven alle ego's in de tas. Met alle ondersteuning binnen de club hebben we het gedaan."

FC Groningen kwam nog wel op achterstand in de eerste helft, maar wist dat uiteindelijk om te buigen in een zege. "Voetballend was het voor ons in de eerste helft zoeken naar de vrije man tegen een vaardige tegenstander. Bij ons had het wel een tempo'tje hoger gemogen", stelt Faber, die vond dat zijn ploeg daarna beter voor de dag kwam. "Na het eigen doelpunt van Vitesse hadden we het idee dat het geluk eindelijk eens mee zat. Ondanks de snelle goal er achteraan kwam er een soort verlichting over de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen