Zidane over Benzema: "Hij weet dat het beter kan"

21 november 2017, 11:29

Real Madrid hoopt zich dinsdagavond te kunnen kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League. De Spaanse topclub moet daarvoor zien af te rekenen met APOEL Nicosia, op papier de minst sterke tegenstander in groep H. Real staat tweede in de groep met vijf punten meer dan nummer drie Borussia Dortmund

Toch denkt trainer Zinedine Zidane niet dat het makkelijk gaat worden. "We zijn goed in vorm. We zijn één stap verwijderd van de laatste zestien en willen met drie punten in de tas vertrekken. APOEL heeft een goed team en hebben zich al bewezen. Ze verdienen het om Champoins League te spelen en kwamen in het Bernabéu goed voor de dag. Het wordt een test voor ons", zegt de Fransman op de website van Real Madrid.

Karim Benzema was dit seizoen slechts tweemaal trefzeker en krijgt in de Spaanse media dan ook de nodige kritiek. "Hij weet zelf ook dat hij beter kan. Ik ben hier om het beste uit al mijn spelers te halen, niet alleen Karim", zegt Zidane desgevraagd. De trainer beseft dat het in de afwerking sowieso beter kan voor Real Madrid. "Als je er één of twee scoort dan verandert dat alles. Laten we dus hopen dat dat tegen APOEL gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen