Schutterende Jones blijft de eerste keeper van Feyenoord

24 november 2017, 14:19

Brad Jones kan, in ieder geval tot de winterstop, rekenen op veel krediet bij Feyenoord. Voorlopig blijft de Australiër de voorkeur krijgen boven Kenneth Vermeer, zo heeft Giovanni van Bronckhorst vrijdag laten weten op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Groningen.

Jones was vorig seizoen een zeer belangrijke schakel in de kampioensploeg van Feyenoord, maar lijkt dit seizoen geen schim van de keeper van vorig jaar. Hij is misschien wel de verpersoonlijking van de moeilijke periode waarin Feyenoord nu zit. Toch is Van Bronckhorst niet van plan om zijn keepers te wisselen. Vermeer blijft, in ieder geval tot de winterstop, tweede viool spelen.

Van Bronckhorst is positief over de houding van Jones, die dinsdag nog de aanvoerdersband droeg tegen Manchester City. "Hij is een prof, is bezig om zich te verbeteren. Een keeper is onderdeel van het team. Bij een aantal tegengoals was de samenwerking met de verdediging en de discipline een groter probleem. Jones blijft de eerste doelman."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen